ΠΑΓΚΡΑΤΙ: “Κολοσσιαία” συμφωνία με Βασιλόπουλο…

Οριστικά “ροσονέρι” είναι ο Φώτης Βασιλόπουλος ο οποίος συναντήθηκε με τον Νίκο Μπογονικολό πριν λίγη ώρα και συμφώνησε με τον χρηματοδότη του ΑΟ Παγκρατίου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθηναϊκή ομάδα.
Έτσι ο 26χρόνος γκαρντ, και πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2011 όντας ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών του Παγκρατίου ενώ θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιόγα για 3η συνεχόμενη σεζόν.
Όπως είναι γνωστό ο Βασιλόπουλος είχε συμφωνήσει με τον Απόστολο Τσιπίδη, αλλά μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από το Παγκράτι η συμφωνία ήταν οριστικά στον αέρα. Παρόλα αυτά τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην θέληση και των δυο πλευρών να συνεργαστούν με τον Φώτη Βασιλόπουλο να ντύνεται πάλι στα “ροσονέρι” σκορπώντας ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Αντίθετα όπως αναφέραμε και το μεσημέρι ο Χρήστος Βιδάλης δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παγκρατίου καθώς εκτός από το Μαρούσι έχει και άλλη πρόταση,πιθανόν από ομάδα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Θωμάς Κυρίτσης