ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: “Προδομένος και απογοητευμένος”

2:20 π.μ. | = 0 | GREEK ABROAD | ΓΑΛΛΙΑ |

Απογοητευμένος και προδομένος νιώθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης από την κατάληξη που είχε η συνεργασία του με την Λιμόζ.

Ο Ελληνας κόουτς, δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την συνεργασία του με την γαλλική ομάδα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Κίνας και αυτό δημιούργησε προβλήματα στη σχέση του με την Λιμόζ. Ο «δράκος» μίλησε στην εφημερίδα «L’equipe» για το «διαζύγιο» με την γαλλική ομάδα.

«Είμαι απογοητευμένος, γιατί δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το έργο μου στην Λιμόζ. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάναμε ένα βήμα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο δουλειάς και σκέψης, αλλά χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο», δήλωσε αρχικά ο «δράκος».

Για τον αν πληγώθηκε περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο από το διαζύγιό του από τη Λιμόζ: «Εξαρτάται από τον ορισμό που δίνετε στην λέξη απογοήτευση. Ήθελα να τα καταφέρω, αλλά δεν με άφησαν. Έτσι νιώθω».

Για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο η κατάσταση: «Πώς μπορώ να το εξηγήσω; Πώς να εξηγήσω την συγκεκριμένη κατάσταση; Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι στην πίεση, ακόμα και αν τους έχεις μιλήσει. Η πίεση, ξέρετε υποτίθεται ότι σε κάνει πιο δυνατό, σε βοηθάει να προχωρήσεις, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν κάτω από το καθεστώς της. Εγώ έχω περάσει όλη μου την καριέρα κάτω από πίεση, είναι μέρος της ζωή μου».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το τέλος της συνεργασίας του με την Λιμόζ, σημαίνει για εκείνον ότι ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ δεν ήταν ειλικρινής απέναντι του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: «Εξαρτάται… Δεν ξέρω αν είναι αυτή η σωστή λέξη. Νομίζω ότι έχει ξεχάσει κάποια πράγματα που είπαμε την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για να μιλήσουμε για τη Λιμόζ. Τους λόγους που ήρθα στην ομάδα, τους στόχους, όλα όσα είπαμε στην αρχή, τα ξέχασε…».

Για το τι μέλλει γενέσθαι ανάμεσα στις δύο πλευρές, από την στιγμή που η Λιμόζ θεωρεί ότι ο Γιαννάκης έχει υποπέσει σε παράπτωμα: «Ειλικρινά, δεν ξέρω… Όταν πηγαίνω σε μία ομάδα, δίνω την καρδιά μου, την ψυχή μου στην δουλειά μου. Και σέβομαι όλους εκείνους που εργάζονται μαζί μου. Νιώθω προδομένος και νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, δεν θέλω να παραπονεθώ. Γνώρισα καλούς ανθρώπους στη Λιμόζ και επειδή είμαι θετικό άτομο, θα θυμάμαι πάντα τα καλά πράγματα».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr