ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έρχεται η υπάρχει θέμα με τον R.T. Γκουίν;

9:42 π.μ. | = 0 | ΕΣΑΚΕ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Έρχεται η υπάρχει θέμα με τον R.T. Γκουίν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αλλά και των ανθρώπων του ο Αμερικάνος πάουερ φόργουρντ αναμένεται να είναι στην Αθήνα αύριο Κυριακή (19/5) ώστε να αντικαταστήσει τον Μάρκους Μπανκς ο οποίος έχει αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Οι πληροφορίες έλεγαν αρχικά ότι οι άνθρωποι της ομάδας του της Φερό, τον ήθελαν στα παιχνίδια του μικρού τελικού του Ουκρανικού πρωταθλήματος με την Χαλίτσινα ώστε η ομάδα τους να κάνει το 3-0 στην σειρά.

Από την στιγμή που αυτό έγινε ο παίκτης δεν αποχώρησε καθώς σήμερα θα αγωνιστεί και στο τέταρτο παιχνίδι, με πληροφορίες να λένε ότι πρέπει να γίνει και το 4-0 ώστε να φύγει, καθώς αν δεν συμβεί αυτό το επόμενο παιχνίδι είναι σε 3 ημέρες, ενώ το “τριφύλλι” πρέπει να δηλώσει τον παίκτη ως την Τρίτη (22/5) ώστε να συμμετέχει στα πλει οφ.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών, αλλά φαντάζει περίεργο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βασίζεται σε ένα παιχνίδι ώστε να γνωρίζει αν θα έχει η όχι τον παίκτη.

Θωμάς Κυρίτσης