ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΛΒΕΡΤΗΣ “Κερδίζει το στοίχημα ο Δ. Γιαννακόπουλος”

10:41 π.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Για την επιτυχία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και για τον «τελικό» με την Μπαρτσελόνα μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Το παιχνίδι είναι ανοικτό και όλα μπορούν να συμβούν», είπε αρχικά για το ματς της Πέμπτης (25/4) ο «Φράγκι» και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο σε αυτή τη σειρά, μία ταυτότητα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν μια κακή βραδιά».Ο Αλβέρτης, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε και στο «ανανεωμένο» ρόστερ του «τριφυλλιού». «Ο Παναθηναϊκός, από τον πρώτο μέχρι τον «τελευταίο» έχει μια αύρα και μια τρέλα για την ομάδα», είπε και πρόσθεσε: «Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Όποιος έρχεται προσαρμόζεται αμέσως και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις δέκα παίκτες. Μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά, παρά την αμφισβήτηση».

Όσο για την ηγεσία της ΚΑΕ, υποστήριξε: «Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) έχει κερδίσει το στοίχημα μέχρι τώρα και πηγαίνει για πιο πολλά. Έρχεται φουριόζος… αγαπάει την ομάδα και ακούει. Είναι πάντα εκεί και αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Έχει ήδη ένα Κύπελλο, βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final 4 και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Ενώ τέλος, για την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, ανέφερε: «Αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ, δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr