ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΓΚΙΣΤ “Δεν το σκέφτηκα και πολύ”

8:11 μ.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος τόνισε ότι ήθελε πολύ να μείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας, και όπως χαρακτηριστικά είπε, το είχε αποφασίσει πολύ πριν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

-Δεν είχες και πολλά να σκεφτείς δηλαδή όταν έμαθες για την πρόταση, έτσι δεν είναι;

«Ακριβώς… Η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολλά να σκεφτώ. Χάρηκα πολύ, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως επίσης είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα είμαι εδώ από την αρχή και όχι όπως έγινε πέρυσι, που ήρθα ενώ είχαν αρχίσει οι υποχρεώσεις της ομάδας. Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Τι είναι αυτό που περιμένεις από την επόμενη αγωνιστική περίοδο;

«Να είναι ακόμη καλύτερη από τη φετινή… Δεν ξέρω σε τι μπορεί να «μεταφράσει» κάποιος αυτό, αλλά για μένα ισχύει ακριβώς αυτό. Θέλω να είναι καλύτερη η χρονιά, όπως θέλω σε ατομικό επίπεδο να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα και να ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό για μένα το ότι θα βρεθώ σε ένα οικείο περιβάλλον και από την πρώτη μέρα».

-Όπως αυτές που έζησες στην… οροφή του πούλμαν;

«(γελάει) Σίγουρα! Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Να υπάρχει τόσος κόσμος πριν φύγουμε για τον αγώνα, αλλά και επιστρέφοντας! Δεν έχω δει άλλα βίντεο, αλλά έχω δει πολλές φορές αυτά που εγώ τράβηξα! Το έχω πει σε κάποιους φίλους, αλλά δεν μπορούν να το πιστέψουν. Η αλήθεια είναι πως αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις… Όλο αυτό που έζησα φέτος ήταν ξεχωριστό. Για μένα το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε μια ομάδα από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, κάτι που το είχα πει και την πρώτη μέρα που ήρθα, είναι πολύ σημαντικό! Το ότι μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω, να παραμείνω σε αυτή την ομάδα και να διεκδικήσουμε κι άλλους τίτλους, με κάνει πολύ ευτυχισμένο!»