ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γλυκοκοιτάζει τον “Σόφο” η Μακάμπι

7:45 μ.μ. | = 0 | GREEK ABROAD | ΙΣΡΑΗΛ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ |

Κάτοικο Τελ Αβίβ θέλει εκ νέου τον Big Sofo η Μακάμπι

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν, αλλά οι νταμπλούχοι Ελλάδας διατηρούν το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσουν και να πληρώσουν την αποζημίωση που από πέρυσι έχει συμφωνηθεί – δεν είναι μεγάλο το ποσό – με την Μακάμπι να περιμένει στην… γωνία για να φέρει για δεύτερη φορά τον Έλληνα σέντερ στο Τελ Αβίβ!

Η προθεσμία να αφήσει ελεύθερο ο Παναθηναϊκός τον Big Sofo λήγει στις 5 Ιουλίου, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την συνεργασία με τον 28χρονο παίκτη, αλλά η υπόθεση του Στέφαν Λάσμε και κάποιες ακόμα που είναι σε εξέλιξη, επηρεάζουν τα δεδομένα και για την υπόθεση του Σχορτσανίτη.

Η Μακάμπι έχει στην θέση “5″ μόνο τον Σον Τζέιμς και αποφάσισε πως ο πιο φτηνός πλέον Σοφοκλής είναι η καλύτερη λύση για τα λεπτά που δεν θα βρίσκεται στο παρκέ ο Σον Τζέιμς! Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές σε εξαιρετικό κλίμα και αν ο Παναθηναϊκός κάνει χρήση της οψιόν αποδέσμευσης, αυτόματα το ενδιαφέρον της Μακάμπι θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση! Ο Σχορτσανίτης που πριν ένα μήνα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά (τώρα έχει ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι!) θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, τότε η επιστροφή στο περιβάλλον της Μακάμπι τον ικανοποιεί απόλυτα! Κάθε μέρα που περνάει μέχρι τις 5 του Ιούλη είναι κρίσιμη και ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να ενημερώσει πιο γρήγορα την πλευρά του παίκτη που από την άνοιξη έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση και από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατάσαραϊ.

πηγή…eurohoops.net