ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ “Οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται μέσα στο γήπεδο”

7:24 μ.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Προσγειωμένος εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δουλέψει πολύ, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι μετά από εννέα χρόνια στόχος του είναι να είναι καλά και να παίζει.Όσο αφορά ερώτηση που του τέθηκε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα τόνισε ότι οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται στο γήπεδο.

 «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Έχουν έρθει και άλλα παιδιά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα έχει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ» τόνισε αρχικά ο αρχηγός του τριφυλλιού, ο οποίος μίλησε ακόμα:

Για το συμβόλαιό του: «Είμαι στον Παναθηναϊκό 9 χρόνια, στόχος μου είναι όσο είμαι καλά να παίζω και μακάρι στο τέλος να πάνε όλα καλά».

Για επιστροφή Φώτση και Μπατίστ: «Είναι δύο παιδιά τα οποία τα ξέρουμε. Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν».

Για την απουσία του Τσαρτσαρή: «Σεβόμαστε την απόφαση του Κώστα και μακάρι να είναι καλά με την οικογένειά του».

Για τις προσδοκίες του κόσμου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Στα λόγια όλα είναι καλά, στο γήπεδο όμως πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις. Και εμείς έχουμε στόχο όλους τους τίτλους, αλλά θα πάμε βήμα βήμα σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».