ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: “Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο μας”

4:19 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ένας από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της Ευρωλίγκας στην παρουσίαση του νέου NBA2K14 που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μαδρίτη. Το νέο NBA2K14 έχει ομάδες και παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Ο Διαμαντίδης μίλησε για το νέο παιχνίδι και τους φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ελπίζει να χαρούν τόσο νέο video game, όσο και το μπάσκετ στο γήπεδο.

-Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Ευρωλίγκας να πλησιάζει. Η Ευρωλίγκα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και δυνατή. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι από τη φετινή διοργάνωση;


“Όπως είπατε, η Ευρωλίγκα γίνεται πιο δυνατή και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή είναι πολύ καλές. Είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους αγώνες και θα μας δώσουν και πάλι δύναμη και ενέργεια. Σε ότι αφορά τη δική μας ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε για μία ακόμη χρονιά το καλύτερο δυνατό”.

-Μιλώντας για φιλάθλους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους πλέον πιστούς στην Ευρωλίγκα. Πόσο σημαντικοί είναι για εσάς;

“Είναι πολύ σημαντικοί! Μας δίνουν μεγάλη ενέργεια και διάθεση να παίξουμε με την καρδιά μας. Δεν θα μπορέσουν να είναι δίπλα μας σε δύο αγώνες στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και αυτό είναι άσχημο για εμάς. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι δύσκολο πάντως. Παίζουμε μπάσκετ για αυτούς που έρχονται να μας δουν. Οπότε ελπίζω ότι φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έρθουν να μας δουν και να απολαύσουν το μπάσκετ”.

-Πόσο πιστεύεις ότι θα απολαύσουν οι φίλαθλοι το νέο NBA2K14 με παίκτες της Ευρωλίγκας;

“Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία τη διαφορά, γιατί πραγματικά δεν έχω καλή σχέση με τα video games ή τους υπολογιστές γενικότερα. Παρόλα αυτά, από ότι είδα σήμερα εδώ, πιστεύω ότι όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες είναι πραγματικά σαν αληθινοί. Ελπίζω ότι φίλοι του μπάσκετ, θα μαζεύονται και θα απολαμβάνουν και αυτό το παιχνίδι, εκτός από το μπάσκετ που παίζεται στο παρκέ!”