ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δυνατή πρόταση της ΤΣΣΚΑ σε Λάσμε

12:57 π.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΡΩΣΣΙΑ |Ο χορός των εκατομμυρίων στήνεται σιγά – σιγά και γύρω από τον Παναθηναϊκό, τόσο από την Τουρκία, όσο και από την Ρωσία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει καταθέσει πρόταση στον Στεφάν Λάσμε και έχει μπει γερά στη διεκδίκησή του. Οι Ρώσοι έχουν στα υπόψιν τους και τον Κάιλ Χάινς, αλλά τις τελευταίες ώρες δείχνουν να «προτιμούν» τον σέντερ του πρωταθλητή Ελλάδας από αυτόν του Ολυμπιακού. Αλλωστε, περίπτωση να πάρουν και τους δύο δεν υπάρχει.
Ολα αυτά λίγες ώρες μετά την πληροφορία ότι ο Λάσμε έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων ετησίως από την Φενέρ, πρόταση που αν είναι αληθινή καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Οι μεγάλες εμφανίσεις του Λάσμε εκτίναξαν το κασέ του και η υπόθεση «παραμονή» αρχίζει να δυσκολεύει… Εκεί που οι «πράσινοι» έδειχναν να έχουν βρει σημείο επαφής, τα τελευταία 24ωρα ο Γκαμπονέζος δέχεται «βροχή» προτάσεων που καθιστούν αμφίβολη την παραμονή του…
Αν και ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να κάνει μεγάλη αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του (σ.σ. ακούγεται ότι θα του προταθεί διπλασιασμός), οι «σειρήνες» από το εξωτερικό δεν αφήνουν τον Γκαμπονέζο να ησυχάσει.Οσο κι αν θέλουν οι πρωταθλητές, είναι αδύνατον να προσφέρουν τόσα χρήματα, παρότι αρχικά είχε αρχίσει να φαίνεται πως οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει να βρίσκουν τη «χρυσή τομή».
Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει την «κολώνα» του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρότασή του θα φτάσει κοντά στο ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως…

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr