ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επίσκεψη στο «ΕΛΠΙΔΑ»

4:57 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκε για μία ακόμη χρονιά σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού, μοιράζοντας δώρα, αγάπη και χαρά σε παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη, ειδικά τις άγιες τούτες ημέρες.

Τους «πράσινους» υποδέχθηκαν με θέρμη τα παιδιά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία τους μοίρασε γούρια για το 2014. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» με τη σειρά τους, της παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων ενώ έγραψαν και σε χάρτινα στολίδια τα οποία τοποθέτησαν στη συνέχεια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται εδώ κάθε χρόνο και για εμένα είναι η δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί είναι μαχητές. Και εμείς δίνουμε αγώνες για το επάγγελμά μας, αλλά οι αγώνες αυτών των παιδιών είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από μέρους του, ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε: «Για μια ακόμη χρονιά είμαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».