ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κλείνει τον… Διαμαντίδη jr

2:24 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΑΡΗΣ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |Ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπέγραψε ίσως το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του, που θα ολοκληρωθεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ήδη οι “πράσινοι” έχουν αρχίσει να σκέφτονται τη διάδοχη κατάσταση, με ξεκάθαρο στόχο τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο βασικός πόιντ γκαρντ της Εθνικής μας ομάδας των Νέων αποτελεί διακαή πόθο του Αργύρη Πεδουλάκη, που θέλει να τον δει να ντύνεται από φέτος στα πράσινα, ώστε να μπορέσει σταδιακά να μπει στα… βαθιά και να αποκτήσει μέσα στα επόμενα χρόνια ηγετικό ρόλο.
Το ύψος του (1.96μ.), καθώς και η σωματοδομή του παραπέμπουν σε… Διαμαντίδη, όμως έχει ακόμα πολλά… καρβέλια μέχρι να γίνει “3D”. Και ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί και να αφήσει εποχή, όπως αναμενουν πολλοί, είναι να δουλέψει δίπλα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.
Οι άνθρωποι του Άρη δεν έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση, όμως οι “πράσινοι” βολιδοσκοπούν εδώ και καιρό τις απαιτήσεις τους, όντας έτοιμοι να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Τον Μποχωρίδη θέλει και ο Ολυμπιακός, με την προοπτική να μείνει στη Θεσσαλονίκη για ένα ή δύο χρόνια ως δανεικός, όμως ο εξάστερος φαίνεται να έχει με τα υπάρχοντα δεδομένα σαφές προβάδισμα. Εκτός κι αν οι Πειραιώτες ετοιμάσουν κάποια έκπληξη.
Νίκος Βαγγέλης