ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηδενισμός, αλλά…

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014 | 8:55 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΓΥΝΑΙΚΕΣ:A1 , ΕΟΚ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |Οι διαιτητές της αναμέτρησης Αναγέννηση Ρυσίου – Παναθηναϊκός, τελικά έκλεισαν το φύλλο αγώνα υπέρ των γηπεδούχων με 20-0 με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μηδενιστεί καθώς δεν προσκόμισε τα δελτία των αθλητριών στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ισχυρίζονται ότι τα δελτία εκλάπησαν και μάλιστα έφεραν χαρτί απώλειας από το αστυνομικό τμήμα Περαίας το οποίο μπήκε στο φύλλο αγώνα. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα διεκδικήσει την επανάληψη του αγώνα στην ΕΟΚ με υπόμνημα.

basketblog.gr

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

“Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας (φωτό) και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά”.