ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπατίστ, is back!!!

9:12 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : EUROLEAGUE , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |Το «κερασάκι στην τούρτα» λέγεται «Μάικ Μπατίστ»!!! Ολα δείχνουν ότι η επιστροφή του Αμερικανού είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός και ο 36χρονος Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμοι να σμίξουν ξανά και να ολοκληρώσουν μία από τις επιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Από τη μία οι «πράσινοι» προσθέτουν έναν ποιοτικό ψηλό που μπορεί να δώσει 5-10 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, έναν παίκτη που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο που έχει συνδέσει τις μεγάλες επιτυχίες και με τον Μάικ Μπατίστ, ενώ παράλληλα η ΚΑΕ θα επιβεβαιώσει την πάγια τακτική της να επιβραβεύει και να τιμά τους παίκτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα.Ο Μπατίστ από την άλλη θα ‘χει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι που το θέλει από τα μισά της σεζόν που τελείωσε και προκειμένου να το πετύχει αυτό έκανε τα πάντα… Μείωσε στο ελάχιστο τις οικονομικές του απαιτήσεις, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο πως θέλει να κλείσει την καριέρα του όπως το έχει ονειρευτεί…Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μπατίστ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις που θα αποτελούν το «κερασάκι στην τούρτα». Με τον Μάικ, οι «πράσινοι» προσθέτουν έναν ακόμη ποιοτικό ψηλό και παράλληλα καλύπτουν το κενό που άφησε ο Σχορτσανίτης, του παίκτη δηλαδή που θα παίξει με «πλάτη» και θα δώσει χαρακτηριστικά παιχνιδιού διαφορετικά απ’ αυτά που δίνει ο Λάσμε και ο Μαυροκεφαλίδης!

Ολο αυτό το διάστημα ο Μπατίστ έκανε ατομικές προπονήσεις στις ΗΠΑ, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του κι έδειξε με κάθε τρόπο πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομά του δεν έπαιξε για καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς το μυαλό του ήταν μόνο στην Ελλάδα και το ΟΑΚΑ…

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr