ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΠΑΤΙΣΤ “Χαίρομαι ειλικρινά γιατί γύρισα στο σπίτι μου” (video)

11:16 π.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος έφτασε στην χώρα μας λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Δεκαπενταύγουστου και στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλεία, ενώ τόνισε ότι χαίρεται ειλικρινά που είναι πάλι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως είναι σαν το σπίτι του.

“Χαίρομαι ειλικρινά που είμαι και πάλι εδώ, γιατί είναι οικεία, είναι σαν στο σπίτι μου. Όλα, ο κόσμος, η ομάδα, η χώρα, πάντα ήταν δεύτερο σπίτι για μένα, οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να αποφασίσω ότι θέλω να επιστρέψω εδώ. Δεν μετανιώνω για ότι έγινε, για ένα λόγο: Ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και με ξέρετε… Εγώ ζω για το παρόν, για το μέλλον. Αυτά θέλω να ζήσω τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του”.

Στο άκουσμα του ονόματος του Δημήτρη Διαμαντίδη, το χαμόγελο που ελάχιστα έχει αφήσει το πρόσωπό του, γίνεται πιο πλατύ:

“Πάντα ανυπομονώ να συναντήσω το Δημήτρη, να παίξω μαζί του. Είναι ένας παίκτης που κάνει όποιον παίζει δίπλα του καλύτερο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες με τους οποίους ανυπομονώ να παίξω, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είμαι χαρούμενος που θα παίξω δίπλα τους και τους οποίους σέβομαι και θέλω να τους συναντήσω.Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε τη δουλειά όλοι μαζί, ή σχεδόν όλοι, γιατί υπάρχει και το Ευρωμπάσκετ. Και γνωρίζουμε όλοι πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη ως την τελευταία μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Το ποιοι είναι οι στόχοι, ο Μάικ Μπατίστ δεν μπήκε στον κόπο να το εξηγήσει: “Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να αλλάξουν. Πάντα στοχεύει ψηλά, πάντα θέλει τίτλους. Δεν είναι όμως κάτι εύκολο. Είναι κάτι που δύσκολα το κατακτάς, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις”.

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στους συμπαίκτες του: «Άντε… Τελειώνετε! Ελάτε! Είμαι ο πρώτος που ήρθα και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να συναντήσω τους συμπαίκτες μου. Θα τακτοποιηθώ, θα ηρεμήσω λίγο και μετά θα βάλω τα παπούτσια μου και απλά θα το απολαύσω…”.

To video της άφιξης του Μπατίστ από το www.paobc.gr