ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πεδουλάκης “Να περιορίσουμε τα μπλακ άουτ”

Τα… μπλακ άουτ που παθαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός, είναι κατά τον Αργύρη Πεδουλάκη το «κλειδί» για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί πως πρέπει να εξαλειφθούν από το παιχνίδι της ομάδας του. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το παιχνίδι της Πέμπτη (15/11) ο «Άρτζι» ανέφερε πως «Η Ρεάλ έχει βρει ρυθμό και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μια ομάδα που χτίζεται τα τελευταία χρόνια. Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και καταφέρνει να φτάνει σε υψηλό σκορ. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα μπλακ-άουτ που παθαίνουμε στη διάρκεια των αγώνων μας, γιατί αν σταματήσεις να παίζεις για 3-4 λεπτά θα καταστραφείς. Είναι κάτι που μέχρι τώρα μας έχει στοιχίσει. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε από το ματς της Μαδρίτης, αλλά και μεγάλες διαφορές, που έχουν να κάνουν κυρίως με την πίεση που τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη για μας, τη στιγμή που η Ρεάλ είναι ήδη στο Top 16».

Πάνκο: «Σημαντική η κάθε κατοχή»

Όσο για τον Άντι Πάνκο, από την πλευρά του ανέφερε: «Ξέρω πολύ καλά τη Ρεάλ. Είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα με πέρυσι. Γνωρίζω τον προπονητή της και για μένα είναι μια ομάδα που παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Τρέχει πολύ, πετυχαίνει πολλούς πόντους κι έχει υιοθετήσει ένα ελεύθερο στυλ παιχνιδιού, ενώ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους γιατί οι περισσότεροι ήταν στην ομάδα και πέρσι. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε με ομαδικό πνεύμα.

Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Κάθε κατοχή είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό”.