ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πεδουλάκης “Τα σενάρια είναι για τον Τύπο”

6:26 μ.μ. | = 0 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, επεσήμανε ότι οι Ρώσοι έχουν βάθος και εμπειρία, ενώ τόνισε ότι τα σενάρια που υπάρχουν για την τελικά κατάταξη της ομάδας στον όμιλο δεν τον ενδιαφέρουν.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας. Έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σειρά των 16, πέφτει η αυλαία. Μία ομάδα δυνατή με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει βάθος, έχει εμπειρία, δοκιμάζει και πράγματα τελευταία.

Εμείς θα έχουμε αύριο στο πλευρό μας πολύ κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να κλείσουμε με χαμόγελο. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το πράγμα, δεν έχουμε ουσιώδη προβλήματα. Να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις μας.

Τα σενάρια δεν μας ενδιαφέρουν. Είναι για τον Τύπο. Δεν εξαρτάται από εμάς μόνο. Δεν ασχολούμαστε”.

Σε ερώτηση για τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια: “Είναι αλήθεια. Φτάνουμε αύριο στο 24ο παιχνίδι.

Έχουμε φτάσει στα 60 παιχνίδια φέτος. Είναι πάρα πολλά σε μία σεζόν που αναδομείται. Το ροτέισον χρειάζεται για να μην πληρώνεις την κούραση.

Όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε κατεβάσει το μπάτζετ, δεν βρέθηκε στους “16” της διοργάνωσης.

Έτσι είχε γίνει και με εμάς, όταν είχαμε πάει στο κλειστό του Σπόρτιγκ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως. Έχουν βοηθήσει και έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Έχουν κίνητρο και είναι ομάδα μεταξύ τους, είναι αγαπημένοι μεταξύ τους.

Θυμάμαι και στα Σκόπια είχαμε παίξει χωρίς τον Διαμαντίδη και αυτό είναι εμπειρία για εμάς. Μας χρειάστηκε στη συνέχεια. Είναι μέρος της προπόνησης μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Ο σεισμός όσο προχωράς σε ταρακουνάει πιο πολύ”.

Βαρβάρα Φανίδη