ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ “Ακόμα πιο δύσκολη χρονιά” (video)

7:06 μ.μ. | = 0 | VIDEO | ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |

Με το καλημέρα ο Αργύρης Πεδουλάκης έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας ότι αυτή ενδέχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη από την περσινή, αφού πλέον όλοι ξέρουν τι να περιμένουν από τον Παναθηναϊκό.

«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους, υγεία σε φίλους και αντιπάλους, αφού αυτό είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Έχουμε καλά άτομα, το θέμα και ο στόχος είναι να γίνουμε σύνολο. Και πέρσι υπήρχαν ομάδες που φαντάζονταν αυτή τη στιγμή ότι θα ήταν καλές ομάδες, αλλά η πορεία έδειξε άλλα. Στόχος ανεβαίνοντας στο βουνό, πέρα από τη δημιουργία μιας καλής ομάδας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε και μια οικογένεια. Ο στόχος, λοιπόν, υπάρχει» τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Πεδουλάκης αναφέρθηκε και στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού:

«Κρατήσαμε τις υποσχέσεις μας και κοιτάξαμε να δυναμώσουμε το ελληνικό στοιχείο που ήμασταν πολύ πίσω. Από την άλλη, πείραμε κάποια παιδιά που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν και κρατήσαμε το βασικό μας κορμό που είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσουμε την ομοιογένεια μετά τον Οκτώβριο».