ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ “Είχαμε νευρικότητα”

12:14 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : EUROLEAGUE , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ |
H νευρικότητα που επέδειξαν οι «πράσινοι« καθώς και τα πολλά άστοχα λέι απ, αποτέλεσαν δύο από τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Η Μακάμπι ήταν καλύτερη. Είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς είχαμε αγωνιστικότητα αλλά δεν παρουσιάσαμε την απαραίτητη υπομονή στην επίθεση, χάνοντας πολλά λέι απ. Προσπαθήσαμε και στον τομέα των ριμπάουντ αλλά τα λάθη που κάναμε στις κρίσιμες στιγμές επέτρεψαν στη Μακάμπι να πάρει τη νίκη. Ήμασταν νευρικοί και το πληρώσαμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Εμείς κρινόμαστε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Τα πάντα είναι ομαδική προσπάθεια. Είχαμε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά επιμένουμε στο να κρινόμαστε σαν ομάδα».

Σε ερώτηση σχετικά με το που οφείλονταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (18) αλλά και τα πολλά άστοχα σουτ (14/37 διπ., 7/29 τριπ.) που είχαν οι «πράσινοι», ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Για να έχεις πολλά επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να είσαι άστοχος. Είναι προαπαιτούμενο. Χάσαμε πολλά λέι απ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην έκβαση του αγώνα».