ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα πλάνα του Πεδουλάκη

Σε κινήσεις που εμπεριέχουν ουσία στηρίζεται το πλάνο του Αργύρη Πεδουλάκη όσον αφορά τις σκέψεις του για το νέο Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά και σε συνεργασία με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο έδωσε γραμμή για τις κινήσεις που χρίζουν άμεσης προτεραιότητας.

Μετά την απόκτηση των Μάικ Μπράμου και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, οι «πράσινοι» ρίχνουν το βάρος στην ανανέωση των συμβολαίων των Κώστα Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκα, Κώστα Τσαρτσαρή και Στράτου Περπέρογλου. Στον πρώτο έγινε ήδη βελτιωμένη πρόταση, που μπορεί να μην είναι εφάμιλλη των «τρελών» χρημάτων των Τούρκων (Γαλατά, Φενέρ) αλλά δείχνει την τάση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο Πεδουλάκης θέλει πάση θυσία και τον Ίαν Βουγιούκα, αφού «οραματίζεται» μία τριπλέτα σέντερ μαζί με τους Μπατίστ και Σχορτσιανίτη. 

Εάν και εφόσον δεν μείνει ο Βουγιούκας, οι «πράσινοι» θα στραφούν στις περιπτώσεις των Δημήτρη Μαυροειδή, ή Γιάννη Μπουρούση. Όσον αφορά τον Μάικ Μπατίστ υπάρχει κοινή επιθυμία για παραμονή του έμπειρου Αμερικανού άσου για ένα ακόμη χρόνο, αν και ακόμη δεν υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό. 

Για τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ, ο Πεδουλάκης θέλει τον Πιτ Μάικλ τον οποίο γνωρίζει άριστα από την κοινή τους παρουσία σε Περιστέρι και Μακεδονικό. Στην ίδια θέση λύσεις μπορεί να δώσει ο Μάικ Μπράμος, ενώ εάν ανανεώσει ο Στράτος Περπέρογλου, ο Παναθηναϊκός θα έχει «γεμίσει» με ιδανικό τρόπο τη θέση.

Ο Ντρου Νίκολας μπορεί να αποτελέσει υπό προϋποθέσεις τον τρίτο Αμερικανό της παρέας, ενώ για την περιφερειακή του γραμμή ο «Άρτζι» βλέπει περιπτώσεις όπως αυτές των Χάρη Γιαννόπουλου, Μιχάλη Πελεκάνου και Βασίλη Ξανθόπουλου. Στη θέση του πλέι μέικερ δεσπόζει φυσικά η φιγούρα του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ το πλάνο είναι μία θέση κοινοτικού να καλυφθεί από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.