ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Ωμοί εκβιαστές οι Αγγελόπουλοι»

Ο πόλεμος των δηλώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού καλά κρατεί, καθώς μετά την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης ΚΑΕ», ήρθε η απάντηση των «πρασίνων». Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούν αμέτοχοι το αίσχος, τους ξυλοδαρμούς, τις πυρκαγιές και τις επιθέσεις σε κάμερες που συμβαίνουν κάθε χρονιά στο ΣΕΦ, εξακολουθούν να παριστάνουν τους «οσιομάρτυρες».

Οι άνθρωποι που έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο επειδή απλώς δεν παραδέχονται τα αποτελέσματα που δεν είναι ευνοϊκά γι’ αυτούς εξακολουθούν να φορούν το προσωπείο των… καλών παιδιών.

Για μια ακόμα φορά, παραμονές αγώνα στο ΟΑΚΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, επιδιώκουν να ασκήσουν πίεση προς πάσα κατεύθυνση κι αποφεύγουν την ουσία.

Η οποία ουσία, τελικά, δεν έχει να κάνει με αυτούς, αλλά με τις Αρμόδιες Αρχές τις οποίες ξαναρωτάμε:

Θα κληθούν οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για τα όσα είπαν στις κάμερες μετά την αναμέτρηση της Κυριακής;

Θα ευαισθητοποιηθούν οι προστάτες του ευ αγωνίζεσθαι για τον ωμό εκβιασμό που γίνεται στην Εθνική ομάδα με «λάφυρο» το πρωτάθλημα;

Εφόσον οι κ.κ.Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αδυνατούν να κατανοήσουν το νόημα της ανακοίνωσης που είχαμε εκδώσει, τους το περιορίζουμε σε δύο προτάσεις με ερωτηματικά, μήπως και τα καταφέρουν τελικά».