ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τελειώνει του Λιακόπουλου

Όλο και πιο κοντά έρχονται Νίκος Λιακόπουλος και Πανελευσινιακός καθώς ο 29χρόνος γκαρντ βλέπει με όλο και καλύτερο μάτι την πρόταση που του έχουν καταθέσει οι “σταχυοφόροι” ενόψει της νέας σεζόν.
Το basketwolrd.gr από τις 8/8 σας είχε ενημερώσει ότι οι νεοφώτιστοι έχουν το πάνω χέρι στην περίπτωση του πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου με το κείμενο “Τα πάνω χέρι για Λιακόπουλο“, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου αναμένεται να γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες.
Ο Πυργιώτης γκαρντ μίλησε με τον Γιώργο Σκαραφίγκα ο οποίος του ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο του νέου Πανελευσινιακού, με τον παίκτη να μένει ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη επαφή καθώς φαίνεται ότι ταιριάζει η φιλοσοφία τους. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του παίκτη αλλά και της οικογένειας του να μείνουν στην Αθήνα.

Στο παιχνίδι παραμένει ακόμα και ο Άρης, το ενδιαφέρον του οποίου τιμά τον Νίκο Λιακόπουλο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πανελευσινιακός έχει για τα καλά το πάνω χέρι στο να αποσπάσει την υπογραφή του, καθώς ο Σκαραφίγκας δεν προτίθεται να πάρει Αμερικάνο η Ευρωπαίο πλέι μέικερ με την φετινή τριάδα να είναι Λιακόπουλος, Κυριακόπουλος και Νίκου.

Θωμάς Κυρίτσης