ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θέλει οριστική λύση ο Λιανός

Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Πανιώνιου στο θεσμό του Eurocup, αφού είναι καθαρά διαδικαστικό να επέλθει η οριστική συμφωνία με τον Τάιρις Ράις.
Ο Αμερικανός θα υπογράψει προσύμφωνο πως δέχεται το ποσό των 85.000 δολαρίων, το οποίο θα σταλεί αρχικά στη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κι εν συνεχεία στην Ευρωλίγκα, ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών και να μπορέσουν οι Νεοσμυρνιώτες να προχωρήσουν χωρίς δυσκολίες το σχεδιασμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από την πλευρά του, ο Ηλίας Λιανός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ πιέζει τη διοικούσα επιτροπή της περιόδου 2009-2010 να βρει λύση και στο θέμα των οφειλών προς τους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Ιβάν Ζορόσκι. Εξάλλου, τον Οκτώβριο θα τελεσιδικήσουν από τη FIBA και οι δικές τους προσφυγές και ο Πανιώνιος θα μπει ξανά σε περιπέτειες.

Αναφορικά με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει συμφωνήσει με τον Ηλία Λιανό και θα έχει για βοηθούς του στον πάγκο τούς Νίκο Οικονόμου και Βασίλη Γεραγωτέλλη.