ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΛΙΑΝΟΣ “Τέτοιους φιλάθλους δεν θέλω”

Οι αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων του Πανιωνίου με αποκορύφωμα την ανάρτηση στην ιστοσελίδα των «Πανθήρων» όπου υπήρχε η φωτογραφία του -ματωμένου μετά από το δυστύχημα- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς με τη λεζάντα πως στον Πανιώνιο υπήρξε μόνο ένας Γιάνκοβιτς έφερε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΚΑΕ, Ηλία Λιανού.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» αφού ξεκαθάρισε πως δεν εκφράζουν τέτοιες ενέργειες τον Πανιώνιο, ευχαρίστησε τον Βλάντο για την προσφορά του.

Δήλωσε δε: «Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι η αντίδραση και η τοποθέτηση κάποιων που αυτοαποκαλούνται οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου για την απόφαση του Βλάντο Γιάνκοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δεν εκφράζει τον επίσημο Πανιώνιο και εμένα προσωπικά.

Η ανάρτηση σε ιστοσελίδα «φιλάθλων» του Πανιωνίου για την μετακίνηση του Γιάνκοβιτς προκαλεί την αποστροφή και την αποδοκιμασία μου, όπως και, θέλω να πιστεύω, κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου του Πανιωνίου. Τέτοιους «φιλάθλους» δεν θέλω στον Πανιώνιο και η αδιανόητη αντίδραση τους με κάνει να αναρωτιέμαι εάν πρέπει να συνεχίσω την ενασχόληση μου με το μπάσκετ.

Προσωπικά ευχαριστώ τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την προσφορά του στον Πανιώνιο. Με τον Βλάντο με συνδέει πολύχρονος συναισθηματικός δεσμός, από τότε που ήταν μικρό παιδί, και θα χαιρόμουν το ίδιο για την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα του υψηλότερου επιπέδου. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».