ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Οι υποψήφιοι… αντι-Παππάδες!

10:19 μ.μ. | = 0 | ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ |

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Κάρτερ του Ρεθύμνου

Με θετικό πρόσημο, για δεύτερη σερί σεζόν, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανιώνιος, που πλέον έχει μπει σε μια άλλη τροχιά και το μέλλον φαντάζει πιο ευοίωνο από ποτέ. Και όχι άδικα, καθώς ο Ιστορικός έχει βρει το δρόμο του και πραγματοποιηθεί σταθερά βήματα προς την επιτυχία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να παραμείνει στο τιμόνι και οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν κάθε άλλο παρά… τρομάζουν, καθώς υπάρχει ήδη εναλλακτικό σχέδιο για ό,τι κι αν συμβεί. Κομβικής σημασίας είναι η ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Νίκου Παππά.
Η περίπτωση του Έρικ ΚακΚόλουμ, ο οποίος έδειξε θετικά στοιχεία με την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ σημαντικό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός γκαρντ με το εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού, έκανε καλή χρονιά στο Ρέθυμνο και αν δεν μείνει στους Κρητικούς αναμένεται να απασχολήσει τον Πανιώνιο. Στο “μικροσκόπιο” υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όμως αυτές οι δύο συγκεντρώνουν τις περισσότερες συμπάθειες.
Νίκος Βαγγέλης