ΠΑΟΚ: ΒΟΥΤΣΙΣΕΒΙΤΣ “Είμαι ενθουσιασμένος”

12:25 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΠΑΟΚ |

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να λογίζεται ο Γκόραν Βουτσίσεβιτς ο οποίος φτάνει την Κυριακή το απόγευμα (18:00) οδικώς στην Θεσσαλονίκη.Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μίλησε στην εφημερίδα Metrosport από το Τσάτσακ εξέφρασε την χαρά του που θα παίξει στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Θα παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ήρθα δύο φορές στην Θεσσαλονίκη και έμεινα 3-4 μέρες για το καμπ του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον Μπάνε και με τον τιμ μάναζτερ και μου είπαν ότι πήγα καλά και με θέλουν. Έτσι έγινε, δεν ήταν πρόβλημα το οικονομικό συμφωνήσαμε αμέσως. Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

«Μπορεί να ήμουν μικρός τότε, άλλα άκουγα για τον ΠΑΟΚ που έπαιρνε τίτλους. Ξέρω ότι ο Μπάνε ήταν θρύλλος για την ομάδα, ήταν μεγάλος παίκτης και φυσικά για τον Τομάσεβιτς, τον Ντρόμπνιακ αλλά πάνω απόλα για τον Πέτζα. Είναι ο μεγαλύτερος σουτέρ στο κόσμο, φανταστικός» έλεγε ο 23χρονος Σέρβος που πρόσθεσε… «Μου άρεσε πολύ το γήπεδο, είναι μεγάλο, μου φαίνεται μεγαλύτερο και από την Χάλα Πιονίρ στο Βελιγράδι. Και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη» σχολίασε ο Βουτσίσεβιτς, που έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Χαραλαμπίδη.”Τον θυμάμαι από το καμπ και τις προπονήσεις, είναι πολύ ποιοτικός και θα είναι ο δάσκαλος μου. Θα είμαι έτοιμος να ξεκινήσω γιατί έκανα ατομική εδώ στο Τσάτσακ κάθε μέρα» έλεγε ο Βουτσίσεβιτς που δηλώνει φαν της Μπόρατς, της μεγάλης ομάδας του Τσάτσακ. «Εκεί ξεκίνησα και είμαι οπαδός. Βέβαια ξέρω για την φιλία των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν.

Έβλεπα στα ματς των Γκρόμπαρι τις σημαίες του ΠΑΟΚ, άκουγα τα Ελληνικά τραγούδια, όταν η Παρτιζάν έπαιζε με τον Ολυμπιακό. Ξέρω και το πόσο φανατικοί είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ελπίζω να το ζήσω από κοντά, άκουσα ότι δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη».