ΠΑΟΚ: Μαρκόπουλος «Η Καβάλα έχει αλλάξει σημαντικά»

Επικίνδυνη αντίπαλο θεωρεί ο Σούλης Μαρκόπουλος την αυριανή (11/11) αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Καβάλα τονίζοντας πως η θέση της στη βαθμολογία είναι πλασματική.
«Η Καβάλα έχει αλλάξει σημαντικά και με την αλλαγή του προπονητή που τους δίνει μία ώθηση, ενώ έχει δυναμώσει με την προσθήκη του Γκαγκαλούδη και του Γκράντι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια, τα οποία έχασε στον πόντο και ίσως θα μπορούσε να τα είχε κερδίσει. Η βαθμολογική τους θέση συνεπώς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει, αλλά και για να καλύψουμε τις απουσίες μας και να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο τον αντίπαλο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με τη σειρά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης επισήμανε: «Η Καβάλα είναι στη βάση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, γνωρίζουμε ότι όλα σχεδόν τα παιχνίδια τα έχασε στον πόντο και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε μία έδρα δύσκολη. Σίγουρα θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πετύχουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από την πλευρά μας, να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει και για οποία έχουμε προετοιμαστεί, για να πάρουμε τη νίκη».