ΠΑΟΚ: Μαρκόπουλος «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μία δύσκολη νίκη επί του Πανελευσινιακού και ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα. Παράλληλα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε στον Σούλη Μαρκόπουλο μία φανέλα στο πίσω μέρος της οποίας υπήρχε ο αριθμός 100+ για τις 101 νίκες που έχει πετύχει έως τώρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πριν την συγκεκριμένη κίνηση ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στον κόουτς.
Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά κυρίως επιθετικά, είχε υπομονή, ρίσκαρε στο τέλος του χρόνου με τα τρίποντα που πέτυχε κι αυτό μας δημιούργησε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό έγινε για δεύτερη φορά σε αγώνα μας, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τις μορφές της άμυνας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, ίσως κάποιες στιγμές έδωσαν ευκαιρίες στους αντιπάλους να πετύχουν τρίποντα. Η Ελευσίνα είχε πριν τον αγώνα 33% ευστοχία στα τρίποντα και στο σημερινό 57%. Όπως είπε και ο Τσαιρέλης πρέπει να δουλέψουμε κατά την διάρκεια της διακοπής».

Για το χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο για τις 101 νίκες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Ήταν η καλύτερη επιβράβευση αυτό το χειροκρότημα και τον ευχαριστώ, συνήθως η καρδιά του προπονητή έχει πιο πολλές λύπες παρά χαρές και ο προπονητής παλεύει μόνος του. Δεν ξέρω αν συνεχίσω για… 100 χρόνια ακόμη, αυτό εξαρτάται από τις ομάδες».

Για την έβδομη σερί νίκη του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα βοηθά ψυχολογικά, μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις, δίχως οι παίκτες να αισθάνονται πίεση».

Για το ότι ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε πολύ: «Ήταν να μην παίξει καθόλου, βελτιώθηκε, όμως, η κατάστασή του σήμερα το πρωί και γι’ αυτό έπαιξε».

Ο Μιχάλης Τσαιρέλης δήλωσε: «Κρατάμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας 20 ημέρες για να δουλέψουμε. Δεν θα χαλαρώσουμε γιατί ο κόουτς μας κρατάει στην… τσίτα».

Για την εξαιρετική του εμφάνιση είπε: «Δεν το βλέπω έτσι, πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες. Οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά».

Για τα πολλά τρίποντα του Πανελευσιανιακού τόνισε: «Σε κάποιες περιπτώσεις κάναμε λάθη, αλλά κάποιες άλλες φορές δεχτήκαμε δύσκολα σουτ».

Τέλος, για τις επτά σερί νίκες υπογράμμισε: «Τίποτα δεν πρέπει να σημαίνουν, έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια».