ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα η παραμονή των Τσαϊρέλη και Μαργαρίτη

Τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας χρονιάς αρχίζουν να σχεδιάζουν στον ΠΑΟΚ καθώς ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος έχει έρθει σε συνεννόηση με τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκο Σταυρόπουλο έχοντας θέσει τους στόχους και τους παίκτες που θα ήθελαν να στελεχώσουν τον νέο “Δικέφαλο”.
Έτσι, όπως όλες οι ομάδες να ξεκινούν από τους παίκτες που είναι προς παραμονή με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βαγγέλη Μαργαρίτη να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.Από εκεί και πέρα ο Νίκος Σταυρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στα “ΣΠΟΡ” τόνισε ότι: “«Για μας απόλυτη προτεραιότητα έχει να μείνουν οι Τσαϊρέλης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος και Χαραλαμπίδης. Αλλά και ο Δέδας. Απλά έτσι όπως ανέφερα τα ονόματα, έτσι θα κυλήσει και η σειρά που έχουμε δώσει στις κινήσεις μας. Πρώτα πρέπει να τακτοποιήσουμε αυτά των Τσαϊρέλη και Μαργαρίτη. Αλλά και γι’ αυτά χρειάζονται χρήματα για να εξοφληθούν οι οφειλές της περασμένης σαιζόν. Αυτό είπαμε και στον Μπάνε που είναι πρόεδρος, αν και το ξέρει πολύ καλά ολόκληρη η διοίκηση και αναζητεί αυτά τα ποσά που θα επιτρέψουν την τακτοποίηση των δύο υποθέσεων».

Από κει και πέρα ο «Μάτζικ» στέκεται και στην περίπτωση του «Λάζου» λέγοντας: «Εχει πολύ μεγάλη σημασία να κλείσει και ο Παπαδόπουλος, γιατί για μας δεν είναι απλά ένας παίκτης του κορμού, πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα με τη συμφωνία με τον Λάζαρο». Στην κουβέντα για την ομάδα της νέας περιόδου που έγινε προχθές μεταξύ προέδρου και τεχνικής ηγεσίας έγινε αναφορά και στην απόκτηση ξένων. Γιατί το μοντέλο της «ελληνοποίησης» της ομάδας είχε περιορίσει τις θέσεις των Αμερικανών. Αρχικά σε δύο και τελικά σε έναν. Φαίνεται όμως πλέον ότι όλοι τάσσονται προς την αγορά δύο Αμερικανών και δη περιφερειακών, ώστε να ενισχυθεί κατακόρυφα η περιφέρεια. Και ο «Μάτζικ» άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να μην περιλαμβάνεται στους ξένους ο Ουίλιαμ Χάτσερ παρ΄ ότι άφησε καλές εντυπώσεις στον β΄ γύρο. Γιατί απλούστατα όλοι στην ομάδα θέλουν ακόμη καλύτερους ξένους, αν και το οικονομικό θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής”.