ΠΑΟΚ: Τελειώνει από Δευτέρα!

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και αφού πλέον ο χρόνος πιέζει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον παίκτη, η συμφωνία μεταξύ της ΚΑΕ και του Κώστα Χαραλαμπίδη φαίνεται πιο κοντά από ποτέ. Μετά τη νέα παράταση χρόνου που πήρε προκειμένου να απαντήσει, ο έμπειρος γκαρντ θα κληθεί την προσεχή Δευτέρα μέσω του εκπροσώπου του, να κλείσει το θέμα. Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» έχουν καθορίσει ραντεβού με τον Μηνά Τουκμενίδη προκειμένου να τελειώσουν ένα θέμα που καλώς ή κακώς, έχει εξελιχθεί σε σίριαλ. Ο ΠΑΟΚ επέμεινε και επιμένει στον Χαραλαμπίδη και γι’ αυτό άλλωστε δεν τον πίεσε για την απάντησή του και του επέτρεψε να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να βρει πρόταση από το εξωτερικό.Ο παίκτης έδειχνε ακόμη και χθες πως ελπίζει σε κάτι τέτοιο ακόμη και τώρα, όμως είναι προφανές πως δεν μπορεί να… τρενάρει περισσότερο την απάντησή του. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν έκρυβαν χθες πως ελπίζουν ότι το θέμα μπορεί να επισπευτεί κάπως και να κλείσει σήμερα. Θα γίνει μία σχετική προσπάθεια αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή θα πρέπει να τελειώσει τη Δευτέρα. Πρόκειται κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένοι οι άνθρωποι της ΚΑΕ και το έχει αντιληφθεί και ο παίκτης όπως φαινόταν από το στενό του περιβάλλον. Tο πιστεύουνΓια τον ΠΑΟΚ η Δευτέρα όμως ενδέχεται να είναι μέρα διπλού «χτυπήματος», αφού στη συνάντηση με τον Μηνά Τουκμενίδη θα επιχειρηθεί να τελειώσει και το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Στο «Δικέφαλο» πιστεύουν μέρα με τη μέρα περισσότερο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, αφού και ο παίκτης παρότι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για κάτι καλό στο εξωτερικό, αντιλαμβάνεται πως δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς προετοιμασία.Αν όλα εξελιχθούν με τον τρόπο που θέλει ο ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας, ίσως γίνει αυτή η ανακοίνωση που θα «ζεστάνει» τον κόσμο. Εντάσσοντας στο δυναμικό του τους δύο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, ο «Δικέφαλος» θα κάνει όχι μόνο ουσιαστικά και αγωνιστικά ένα μεγάλο βήμα αλλά ακόμη και επικοινωνιακά, κάτι που δεν είναι αμελητέο στην προσπάθεια προώθησης των διαρκείας και πώλησης όσο το δυνατόν περισσότερων καρτών. Είναι όμως και πρακτικό το ζήτημα, αφού η ομάδα όταν θα πάει στο Λιτόχωρο στις αρχές Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να έχει δύο-τρεις τουλάχιστον βασικούς.

Ανοιχτό του Δέδα

Στη συνάντηση με τον ατζέντη των Χαραλαμπίδη και Παπαδόπουλου, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και το θέμα του Γιώργου Δέδα. Αυτό κάποια στιγμή τις προηγούμενες μέρες έδειξε να κλείνει οριστικά και αρνητικά όμως τα δεδομένα διαφοροποιούνται και ενδέχεται ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ να επιστρέψει στο «παλατάκι». Αλλωστε μαζί του έχει προκύψει συμφωνία στο οικονομικό και είναι θέμα του ΠΑΟΚ το αν θα την ενεργοποιήσει, ώστε να τελειώσει το ζήτημα. Δεν αποκλείεται δηλαδή την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ να κλείσει ακόμη και τις τρεις υποθέσεις, τις οποίες πάντως ο Μηνάς Τουκμενίδης που εκπροσωπεί τους παίκτες, αντιμετωπίζει ξεχωριστά και δεν μιλάει σαν να πρόκειται για «πακέτο».

Δεν εγκαταλείπεται του Κασελάκη

Το θέμα του Λεωνίδα Κασελάκη δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει «ναυαγήσει». Μπορεί ο παίκτης να προπονείται με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες το να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο. Αλλωστε οι «πράσινοι» έκλεισαν και τη βοηθητική θέση στο «3» με τον Χάρη Γιαννόπουλο. Η περίπτωση Κασελάκη πάντως βρίσκεται σε συνάρτηση με αυτήν του Δέδα για τον ΠΑΟΚ που θα πάρει λογικά ή τον έναν ή τον άλλο. Πρόκειται πάντως για παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά αλλά στα θέματά τους υπάρχουν λεπτομέρειες που αλλάζουν τις ισορροπίες.

Tο θέλει ο Παπαδόπουλος

Μπορεί για κάποιους να έμοιαζε άπιαστο όνειρο –μήπως το ίδιο δεν ίσχυε και τον χειμώνα του 2009;- ωστόσο η επιστροφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο «παλατάκι» δείχνει πιο κοντά ίσως ακόμη και από την απόκτηση Χαραλαμπίδη. Σε αυτό συντελούν δύο βασικοί λόγοι. Ο πρώτος έχει να κάνει με την διάθεση του παίκτη να είναι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλεύει στην ακαδημία μπάσκετ που λειτουργεί με επιτυχία. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου τον οποίο εμπιστεύεται… τυφλά και ξέρει πως μαζί του, μπορεί να παίξει ξανά καλό μπάσκετ.

Πηγή: sport103.gr