ΠΑΠΑΓΟΥ: “Απλά σούταρα…”

Ο Ηλίας Σοφρωνάς

Ο Ηλίας Σοφρωνάς ήταν ο ήρωας στην αναμέτρηση του Παπάγου με την Λιβαδειά, σημειώνοντας το νικητήριο σουτ. Με δηλώσεις του ανέφερε:
Για το νικητήριο σουτ: “Δε σκεφτόμουν κάτι. Απλά σούταρα όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές. Περιμέναμε καλή άμυνα από τη Λιβαδειά στην τελευταία φάση αλλά κάποια ασυνεννοησία μάλλον μεταξύ των παικτών είχε σαν αποτέλεσμα να μείνω για λίγο μόνος μου. Δε νομίζω ότι ήθελαν να αφήσουν κάποιον μόνο του”.

Κλειδί της νίκης: “Κλειδί για τη νίκη πιστεύω πως ήταν η μαχητικότητα και το πάθος από όλους τους παίχτες. Δεν παρατήσαμε ούτε για μια στιγμή το παιχνίδι ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους. Απ’ εκεί και πέρα πολύ σημαντική ήταν η πολύ καλή εμφάνιση των Υφαντή, Αρσένη και Παναγιωταράκου πετυχαίνοντας όλοι πολύ κρίσιμα καλάθια”.

Για τη σημασία της νίκης: “Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι αυτή η νίκη θα μας άλλαζε όλη τη ψυχολογία για τη συνέχεια. Ελπίζω να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια”.

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: “Για τον κόσμο ό,τι κι αν πω είναι λίγο. Όποιος ήταν στο γήπεδο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Μας δίνει μεγάλη ώθηση όλη αυτή η παρουσία. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας κάθε Κυριακή. Έχουν μεγάλο μερίδιο στη νίκη μας”.