ΠΑΠΑΓΟΥ: Μίχαλος η… βόμβα!!!

2:13 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΠΑΓΟΥ |Ο Νίκος Μίχαλος είναι η… μεταγραφική βόμβα του Παπάγου, που σας είχαμε προαναγγείλει από χθες. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με τους “στρατηγούς”, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών!

Η ανακοίνωση:«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μίχαλου. Ο 36χρονος γκαρντ θα φοράει τη φανέλα των «Στρατηγών» και θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας. Με την απόκτηση του Νίκου Μίχαλου ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ πρόσθεσε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και φυσικά έναν πολύ έμπειρο παίκτη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στο υψηλό επίπεδο. Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ολοκλήρωσε με αυτή την μεταγραφή το ρόστερ της σεζόν 2013-14».

Ο Νίκος Μίχαλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως «Στρατηγός» τονίζοντας ότι, «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ. Πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία η οποία καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου. Μαζί με τους συμπαίκτες μου και με την βοήθεια του κόσμου μας, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β’ Εθνική. Τέτοια έδρα σαν τη δικιά μας, τόσο δυνατή, έχουν λίγες ομάδες πλέον στις εθνικές κατηγορίες».