ΠΑΠΑΓΟΥ: Παρελθόν ο Παγίδας

2:21 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΠΑΓΟΥ |

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παπάγου ο Δημήτρης Παγίδας, με την διοίκηση να τον ευχαριστεί, και τον ίδιο να δηλώνει ότι αποχώρησε σε μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Παπάγου ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Παγίδα για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο το τελευταίο πεντάμηνο από τη θέση του προπονητή», αναφέρει η ανακοίνωση των «στρατηγών» και συνεχίζει: «Ο Δημήτρης Παγίδας αποτελεί αναπόσπαστο κεφάλαιο της ιστορίας του Παπάγου και η οικειοθελής αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, σε μια κρίσιμη καμπή για την πορεία του ανδρικού Τμήματος, αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα που υπηρέτησε από μικρός ως παίκτης. Του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, αν και γνωρίζουμε ότι η καρδιά και το μυαλό του θα είναι πάντα κοντά στον Παπάγο».Από την πλευρά του ο Παγίδας λίγο μετά την αποχώρηση του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣ Παπάγου που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στον αγαπημένο μου σύλλογο από το πόστο του προπονητή. Λόγω της αγωνιστικής κρίσης που περνά η ομάδα αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Έσπερο Πατρών. Η πράξη μου αυτή θεωρώ ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και πηγάζει καθαρά και μόνο από την αγάπη μου για το σύλλογο που υπηρέτησα από μικρό παιδί.

Αν και είχα υποβάλει την παραίτησή μου στη διοίκηση αποφάσισα τελικά να λύσω τη συνεργασία μάς, με δική μου πρωτοβουλία και πριν μιλήσω οριστικά με τους παράγοντες της ομάδας. Εύχομαι καλή συνέχεια και ευελπιστώ σύντομα η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει και εκεί που όλοι ελπίζουμε να την ξαναδούμε μια μέρα. Τέλος ευχαριστώ θερμά τους παίκτες, το προπονητικό Τιμ και τον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας».