ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ: Σημαντική προσθήκη με Οτουντζίδη

11:40 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ |

H Γέρα αναζητούσε ένα “πεντάρι” στο μεταγραφικό παζάρι και ο Πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ανδριώτης έκλεισε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις τον Γιάννη Οτουντζίδη.

Πρόκειται για 26χρονο σέντερ, ύψους 2,08μ με καταγωγή από την Έδεσσα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, μετακόμισε στη Δανία για λογαριασμό της Νέστβεντ και ακολούθως βρέθηκε για δύο σεζόν στη Βουλγαρία, παίζοντας αρχικά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και εν συνεχεία στη Σλίβεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Δάφνης και έπειτα αγωνίστηκε σε Διαγόρα Ρόδου, Δούκα και την περσινή χρονιά στη Νίκη Αμαρουσίου.

Αναμφίβολα, ένας παίκτης σε εξαιρετική ηλικία με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, αλλά και παραστάσεις από πρωταθλήματα άλλων χωρών. Κάτι που σίγουρα βοηθά τον προπονητή της Γέρας, Γιώργο Καραμβάλη, να αισθάνεται ανακουφισμένος από την επιτυχή κατάληξη των συζητήσεων και την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πλέον, ο φιλόφοξος κόουτς στρέφει το βλέμμα του στην απόκτηση ενός γκάρντ με οργανωτικές ικανότητες και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί ακόμα μία μεταγραφή εκτός νησιού, μετά από την απόκτηση των Παρδακά, Οτουντζίδη, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάντσιο.

Πηγή…sportlesvos.gr