ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ: «Για αυτό δεν κάναμε επίθεση»

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 | 10:11 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΣΠΟΡΤΙΓΚ |

Ενας κάδος σκουπιδιών εκτοξεύτηκε από την κερκίδα, προσγειώθηκε στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ και τον σώριασε στο παρκέ. Ο πλέι μέικερ του Προμηθέα έμεινε ακίνητος για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να φτάσει στο κλειστό της Ηλία Ζερβού το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο Ντιπ έχασε αρκετό αίμα, όμως η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Μετά την εκκένωση του γηπέδου, ο Σπόρτιγκ είχε την τελευταία επίθεση. Αν πετύχαινε καλάθι, θα έμενε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έπαιρνε μια τεράστιας σημασίας νίκη. Κι όμως, ο προπονητής Αλέξης Καρατζάς και οι σοκαρισμένοι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να κρατήσουν τη μπάλα μέχρι να μηδενίσει το χρονόμετρο. Ο αρχηγός Σεραφείμ Παπάνογλου την πήρε στα χέρια του και δεν σκέφτηκε ποτέ να σουτάρει.

“Δεν υπήρχε περίπτωση. Ημασταν όλοι σοκαρισμένοι και θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε τη στήριξή μας στο παιδί. Στη θέση του, άλλωστε, θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εμείς. Ξέραμε ότι ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με θρίαμβο για εμάς, όμως η υγεία είναι σημαντικότερη από το μπάσκετ και από οποιαδήποτε βαθμολογική θέση. Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξαναδούμε ποτέ στο μέλλον, σε κανένα γήπεδο παρόμοιο περιστατικό” υποστήριξε στο Sport24.gr ο έμπειρος φόργουορντ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ντιπ έκανε ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία.

πηγή…www.sport24.g