ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Γούναρης «Να βγάλουμε πάθος στην άμυνα»

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό την Κυριακή (16/12) και ο άμεσος συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη, Μάριος Γούναρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου
τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να δείξει το απαραίτητο πάθος από την αρχή του ματς.

«Ήμασταν κακοί στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να ξεφύγει η Καβάλα και να υποχρεωθούμε μετά να την κυνηγάμε. Επιθετικά δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί, αφού πετύχαμε 79 πόντους. Η άμυνα ήταν το πρόβλημά μας και συγκεκριμένα το “νεκρό” μας διάστημα στην τρίτη περίοδο», τόνισε ο Μάριος Γούναρης αναφερόμενος στον προηγούμενο αγώνα με την Καβάλα.

Αναφορικά με τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (16/12, 15:45) σημείωσε: «Ο Κολοσσός είναι μια ποιοτική ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση γεγονός που λέει πολλά.

Διαθέτει έμπειρους παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, είναι ένα εντός έδρας ματς που μπορούμε να κερδίσουμε, ειδικά αν έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, που νομίζω πως θα την έχουμε».

Κλείνοντας, ο Μάριος Γούναρης ξεκαθάρισε πως το Περιστέρι θα κερδίσει μόνο αν αποφύγει κάποια λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, διότι ομάδες όπως ο Κολοσσός μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιο νεκρό σου διάστημα και να σε βγάλουν εκτός αγώνα.

Το σημαντικό είναι να μην επαναλάβουμε το νωθρό ξεκίνημα των προηγούμενων εντός έδρας αναμετρήσεών μας. Πρέπει να μπούμε εξ’ αρχής δυνατά στο παιχνίδι βγάζοντας πάθος ειδικά στην άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».