ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κουστένης προ των πυλών

Η αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη, που επέλεξε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό, δεν αιφνιδίασε τους ανθρώπους του Περιστερίου, που έχουν βρει ήδη το διάδοχό του.

Αυτός, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Τζίμη Κουστένη! Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του “Άρτζι”, έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση των “πριγκίπων της δυτικής όχθης” και είναι έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της από τότε που επέστρεψε στην Α1.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συλλόγου, ο οποίος καλείται να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, επενδύοντας και σε αρκετά δικά του παιδιά.

Οι οικονομικές δυνατότητες είναι εξαιρετικά περιορισμένες και γίνονται μεγάλες προσπάθειες να επιστρέψει ο πρώην αρχηγός, Αντώνης Μάντζαρης, η περίπτωση του οποίου βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο ρόλος για τον οποίο προορίζεται θα είναι ηγετικός και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις, με την πλάστιγγα να γέρνει αναφανδόν υπέρ της θετικής έκβασης.


Νίκος Βαγγέλης