ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μια “γροθιά” Ατρόμητος και Περιστέρι!

Μία πολυεπίπεδη συνεργασία σε όλα τα επίεδα έχουν ξεκινήσει οι διοικήσεις του Περιστερίου και του Ατρόμητου. Οι δύο ομάδες που κάνουν περήφανους τους Περιστεριώτες χρόνια τώρα, το μπασκετικό Περιστέρι και ο ποδοσφαιρικός Ατρόμητος γίνονται μια «γροθιά».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της συμπόρευσης, η ομάδα μπάσκετ θα δώσει αύριο (29/9, 19:30) το «παρών» στο γήπεδο ποδοσφαίρου ενισχύοντας τις προσπάθειες του Ατρομήτου στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, η KAE ανακοίνωσε ότι με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μπλοκ διαρκείας του μπασκετικού Περιστερίου στη μισή τιμή, δηλαδή με έκπτωση 50%! Αύριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μεγάλη προσφορά πηγαίνοντας στο εκδοτήριο του κλειστού το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο μία ώρα πριν και μία ώρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία σημαντική συνεργασία των δύο ισχυρών εκπροσώπων της πόλης μας, που χρειάζονται τη στήριξη όλων σας για να συνεχίσουν να προσφέρουν χαρά και περηφάνια στους Περιστεριώτες.

Αφίχθη και ο Τζόουνς

Στα αγωνιστικά, παρουσία και των τριών Αμερικανών διεξάγεται η απογευματινή προπόνηση καθώς μετά την χθεσινή άφιξη των Ντουάιτ Θορν και Ντάριν Ουίλιαμς έφτασε σήμερα (28/09) στην Αθήνα και ο τρίτος της… παρέας, Βέρντελ Τζόουνς και τέθηκε στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη.