ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στο τέλος θα τα καταφέρουμε

2:37 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ |
Εν μέσω οικογενειακού κλίματος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το δείπνο της ομάδας του Περιστερίου όπου άπαντες εξέφραζαν την πίστη τους για νίκη επί της Καβάλας!

Εκτός των αθλητών και των μελών του τεχνικού επιτελείου, το «παρών» στο Μεζεδοπωλείο «Ο Πλακιάς» (Ζαλοκώστα 34, Πλατεία Μπουρναζίου) , έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Στέφανος Κιουριτζόγλου, αλλά και άνθρωποι που στήριζαν και στηρίζουν την ομάδα, όπως ο πρώην πρόεδρος, Μπάμπης Καραθάνος, ο Τάσος Σκορδάκης και ο Γιώργος Παπάουγλου.

Το φαγητό ήταν, όπως πάντα, εξαιρετικό με τους παρευρισκόμενους να μην σταματούν να αστειεύονται προσπαθώντας να αποφορτιστούν εν όψει του «τελικού» της Κυριακής με την Καβάλα (31/3, 15:00), μιλώντας μόνο για νίκη! Άπαντες επεσήμαιναν την αναγκαιότητα το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» να είναι κατάμεστο και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. 

«Πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα είμαστε νικητές. Το Περιστέρι είναι μια ομάδα με λαμπρή ιστορία και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε. Είστε όλοι σας εξαιρετικοί αθλητές και έχετε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, τον Τζίμη Κουστένη. Η προσπάθεια όλων σας από την αρχή της χρονιάς είναι συγκλονιστική και πιστεύω πως θα δικαιωθεί», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην ομάδα, ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

Από μέρους του, ο Στέφανος Κιουριτζόγλου ανέφερε:

«Ο αγώνας σας από το ξεκίνημα της σεζόν είναι απίστευτος. Πλέον, έχουμε μαζί μας τρεις νέους παίκτες, τον κ. Πάρκερ, τον κ. Μίτσελ και τον κ. Γαλιώτο που αισιοδοξούμε πως θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας. Πρώτα πάμε να κερδίσουμε την Καβάλα. Θέλω να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι στο πλευρό σας και εγώ και ο δήμαρχος και οι κ.κ. Σκορδάκης, Καραθάνος και Παπάογλου, που είναι και σήμερα μαζί μας. Σας πιστεύουμε απόλυτα».

Στους παίκτες μίλησε και ο Μπάμπης Καραθάνος επισημαίνοντας πως: «Κουβαλάτε στις πλάτες σας μια ιστορία 40 ετών, που έχει αυτός ο σύλλογος. Αν δεν πετύχουμε το στόχο της παραμονής τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Είναι σίγουρος, όμως, πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».