ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΧΟΥΜΠΑΥΛΗΣ “Δημιούργημα των παιδιών η νίκη”

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 | 4:06 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ |Με το… δεξί ξεκίνησε την καινούρια χρονιά ο ΓΣ Περιστερίου, με τον Νάσο Χούμπαυλη να συνδυάζει με νίκη το ντεμπούτο του στους πάγκους ως πρώτος προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων απέναντι στο Ηράκλειο.

Ο κ. Χούμπαυλης μίλησε στο gsperisteri.gr για τη νέα του εμπειρία πλέκοντας το εγκώμιο των παικτών του.«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η παρθενική μου παρουσία στον πάγκο του Περιστερίου ως προπονητής συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη είναι δημιούργημα των παιδιών. Εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να τους δώσω πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Ηρακλείου. Εκείνοι έκαναν όλη η δουλειά», τόνισε αρχικά και συνέχισε εκφράζοντας την πίστη πως η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή:«Στο χέρι μας είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Με σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή και συγκέντρωση θα πετύχουμε. Είναι σημαντικό οι παίκτες να καταλάβουν απόλυτα σε ποια ομάδα βρίσκονται. Είναι σημαντικό να αντιληφθούν το βάρος της φανέλας του Περιστερίου. Εννοείται πως δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Το αντίθετο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ζήλο που επιδεικνύουν. Δουλεύουν σκληρά και κάνουν ό,τι τους πω. Είμαι ευτυχής που έχω αυτούς τους παίκτες». Όσο για το αν ένιωθε αγχωμένος στην παρθενική του παρουσία ως προπονητής, σημείωσε: «Είχα πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Βλέποντας όμως την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στις προπονήσεις και πως το πλάνο μας προχωρούσε το άγχος εξαφανίστηκε».Σχετικά με τις διαφορές της νέας του θέσης με τις προηγούμενες, επεσήμανε πως: «Θα ακουστεί κάπως αστείο δεδομένου πως υπήρξα παίκτης για 20 χρόνια και ακόμη 5 διετέλεσα μάνατζερ στο Περιστέρι και σε άλλες ομάδες, αλλά αισθανόμουν σαν ένα κουτάβι. Όλα πήγαν καλά, όμως. Βρήκα σύντομα τα… πατήματά μου και η συνέχεια πιστεύω πως θα είναι ακόμη καλύτερη».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του έκανε ειδική μνεία στη Γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο ΓΣ Περιστερίου: «Εύχομαι την επόμενη φορά η απήχηση να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η γιορτή αυτή πρέπει να γίνει θεσμός διότι ο σκοπός της είναι ιερός. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την ομάδα. Πρέπει στον ΓΣΠ να φέρουμε τον κόσμο της πόλης ξανά κοντά μας και αυτό θα γίνει μέσω της ενίσχυσης της παραγωγικής διαδικασίας».