ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το… pre-game

Οι προπονητές των δυο μονομάχων του Σαββάτου Βασίλης Ναούμης και Ντίνος Καραπιπέρης μίλησαν στην για το παιχνίδι του Σαββάτου που είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ ομάδων του Αγρινίου για τον δεύτερο γύρο.

ΠΗΓΑΣΟΣ Βασίλης Ναούμης: Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Παναιτωλικός είναι βελτιωμένος και ενισχυμένος κάτω από τα καλάθια με την απόκτηση του Τσαμπακίδη. Από εμάς Επιστρέφει ο Βασίλης Ρέντζιος κάτι που αναμένεται να μας δώσει λύσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Από βαθμολογικής σημασίας μας ενδιαφέρει το παιχνίδι γιατί όπως έχουμε ξαναπεί επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Διατηρούμε μαθηματικές ελπίδες και θέλουμε να τις εξαντλήσουμε. Στόχος μας είναι να πάμε χωρίς απώλειες στο παιχνίδι με την Ναύπακτο με σκοπό να τα παίξουμε όλα για όλα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι όπως συνέβη και στο πρώτο γύρο. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ντίνος Καραπιπέρης: Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα όλο αυτό το διάστημα κάτι που μας επηρέασε. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε. Παρόλα αυτά χωρίς άγχος θα κατεβούμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Σε αγώνες με ομάδες από την ίδια πόλη πάντα οι παίκτες βρίσκουν το έξτρα κίνητρο. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι αυτές τις δυο μέρες που μας απομένουν και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για να πάρουμε την νίκη. Ο Πήγασος έχει έμπειρους παίκτες. Τον σεβόμαστε αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και χωρίς άγχος θα κατεβούμε να αγωνιστούμε. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι εφάμιλλο του πρώτου γύρου και ο κόσμος να προσέλθει μαζικά για να το παρακολουθήσει.