ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ: “Ρυθμιστής” ο Αποστολόπουλος

Ούτε στη δεύτερη αγωνιστική κατάφερε… να σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο Πρωτέας. Το συγκρότημα της Βούλας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Πορφύρα και σίγουρα θα πρέπει να αλλαξουν κάποια πράγματα για να βελτιώσει την παρουσία του, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να έγκειται στον επιθετικό τομέα.
Γιατί όταν από δύο παιχνίδια έχεις συνολικό απολογισμό 99 πόντους, ήτοι 49,5 κατά μέσο όρο ανά αγώνα, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, το project του Μάνου Μανουσέλη με τα πολλά νέα παιδιά είναι αρκετά φιλόδοξο, όμως χρειάζονται κι άλλες… πινελιές εμπειρίας και ιδανικός για να τις προσφέρει δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αποστολόπουλο! Ο πολύπειρος γκαρντ έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα της Α2 και γενικότερα αυτά των εθνικών κατηγοριών, με την παρουσία του να δίνει περιθώριο αισιοδοξίας στον κόουτς Μανουσέλη. Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια έχει χάσει λίγη από την φρεσκάδα του λόγω των τραυματισμών του, όμως η ποιότητά του παραμένει.

Στο ματς με τον Πορφύρα σημείωσε μόλις 6 πόντους, όμως πάταγε αρκετά καλά πάνω στο παρκέ και όταν βρει ρυθμό αναμένεται να βοηθήσει πολύ περισσότερο. Αν δεν βρει τον εαυτό του, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Πρωτέα, καθώς αποτελεί τον… ρυθμιστή για να ανέβει επίπεδο…

Νίκος Βαγγέλης