ΠΣΑΚ: ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ “Θα τα καταφέρουμε”

Πολύ μεγάλη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος επικράτησε του Κολοσσού 75-69.
Για τη νίκη της ομάδας του και τη δύσκολη συνέχεια, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), ο Φώτης Βασιλόπουλος.

Φώτη, θεωρείς ότι αυτή η νίκη είναι διπλή για σας, αν σκεφτούμε ότι ηττήθηκαν τα Τρίκαλα και ο ΚΑΟΔ;
‘’Για μας ήταν πολύ κομβικό το παιχνίδι. Βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση. Τα τελευταία δύο ματς, μας κόστισαν, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά διότι τα χάσαμε στον πόντο και το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό, είχε χαρακτήρα τελικού. Καταφέραμε όμως και πήραμε τη νίκη και πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για το καλύτερο‘’.

Αγωνιστικά, κάνατε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο και είχατε μετά τον έλεγχο. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην εικόνα σας;
‘’Δεν κλείσαμε το ημίχρονο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και επειδή όπως είπα το ματς ήταν τελικός για μας, έπρεπε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, να παλέψουμε, για να μην μας κυριεύσει το άγχος. Πολλά παιδιά βοήθησαν να παίξουμε καλή άμυνα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε μπροστά. Κάναμε μία μεγάλη ανατροπή σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό μας βοήθησε ψυχολογικά‘’.

Θεωρείς ότι στο τέλος θα σώσετε την παρτίδα και θα παραμείνετε στην κατηγορία;
‘’Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά τόσο σκληρά. Πιστεύω, ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο τέλος θα τα καταφέρουμε‘’.
Τώρα ακολουθεί ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα κόντρα στην ΑΕΚ, της οποίας έχεις φορέσει τη φανέλα. Πιστεύεις μπορείτε να κάνετε την έκπληξη;
‘’Τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν την έχω φορέσει απλά, είναι γνωστό ότι υποστηρίζω την ΑΕΚ από μικρό παιδί. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα‘’.