ΡΕΘΥΜΝΟ: Κανόνι(δης) έτοιμο να… εκραγεί!

2:19 π.μ. | = 0 | ΑΓΟΡ | ΕΣΑΚΕ |Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ρεθύμνου AEGEAN δεν εξελίσσεται με ταχεία βήματα, καθώς γίνονται αργές και καλά μελετημένες κινήσεις, ώστε η ομάδα να παραμείνει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Σίγουρα, η κίνηση που έχει “μετρήσει” πολύ μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι είναι η απόκτηση του Ανδρέα Κανονίδη από το συγκρότημα του Θανάση Γιαπλέ. Το παραλίγο… αιώνιο ταλέντο, που δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες σε Πανιώνιο και Ηλυσιακό, αγωνίστηκε στο φινάλε της σεζόν 2011-2012 στο Μαρούσι, βρίσκοντας τον εαυτό του και πέρυσι εντυπωσίασε με το Περιστέρι
Ο 21χρονος φόργουορντ κουβαλάει από μικρός τη φήμη της… καλαθομηχανής, λόγω της εξαιρετικής επαφής του με το καλάθι, αν και φέτος έδειξε πολλά all around στοιχεία, αγωνιζόμενος στους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης”. Το “κανόνι” εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, μετακομίζοντας στο Ρέθυμνο και τώρα έχει μπροστά του την καλύτερη ευκαιρία. Καλείται να αποδείξει πως μπορεί να καθιερωθεί σε ΤΟΠ επίπεδο και οι Κρητικοί του παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.
Ο ίδιος συνεχίζει να έχει το κεφάλι κάτω, δουλεύοντας σκληρά και σιγά-σιγά δικαιώνεται. Εξάλλου, δεν τον πήραν τα χρόνια… Είναι μόλις 22 ετών και τώρα ετοιμάζεται να… εκραγεί!
Νίκος Βαγγέλης