ΣΕΠΚ: ΜΙΣΙΑΚΟΣ “Εμπειρία και ενθουσιασμός”

5:04 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ , ΣΕΠΚ |Έπειτα την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής πραγματοποιήθηκε αλλαγή προπονητή στην Ένωση Ιλίου, καθώς ο Μάριος Δεσποτάκης για προσωπικούς λόγους. Στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η ομάδα των Δυτικών προαστίων θα αναλάβει να καθοδηγήσει των σύλλογο ο Δημήτρης Μισιακός. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και για το ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την συνεργασία του με την Ένωση Ιλίου

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την νέα συνεργασία που ξεκινάμε. Οι άνθρωποι του συλλόγου με προσέγγισαν με ωραίο τρόπο κάτι που με κέρδισε. Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την πορεία της Ένωσης γνωρίζοντας πως υπάρχει μία διοίκηση που εξαιτίας της αγάπης που τρέφει για το άθλημα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο που κάνει μία σοβαρή προσπάθεια κάτι που φαίνεται κι από την ανοδική πορεία που έχει. Η Ένωση είναι μία κοιτίδα αθλητισμού στα Δυτικά προάστια έχοντας πολλά παιδιά στις ακαδημίες της. Οι καλές υποδομές και το οργανωμένο αντρικό κάνουν την ομάδα πλήρη για να δουλέψει σε υψηλά επίπεδα”.

Για το ρόστερ της ομάδας

“Υπάρχει ένα υλικό που συνδυάζει εμπειρία και ενθουσιασμό. Έχουμε παίκτες που έχουν διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν ταλαντούχοι αθλητές που ψάχνουν την ευκαιρία να δώσουν το στίγμα τους στο χάρτη του μπάσκετ. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό. Το υλικό που υπάρχει είναι καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής

“Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ίσως το δυνατότερο των τελευταίων χρόνων. Κάθε ματς θα είναι σκληρό και αμφίρροπο οπότε σε κάθε αγώνα θα πρέπει να κατεβαίνεις για να παίξεις έναν τελικό. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες ακόμα και στην ομάδα που τερματίσει πρώτη”.