ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Πρωταθλητές σε νέες περιπέτειες (VIDEOS)

11:57 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΕΣΚΑ , ΣΠΟΡΤΙΓΚ |Η αγωνιστική περίοδος 2012-2013 ήταν ονειρεμένη για τον Σπόρτιγκ, που παρότι δεν ήταν το φαβορί, κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και να στεφθεί πρωταθλητής στην Α’ ΕΣΚΑ, ανεβαίνοντας απευθείας στη Γ’ Εθνική.

Μετά από καιρό είδαμε παίκτες να παίζουν για την… φανέλα και έναν κόσμο πραγματικό “έκτο παίκτη”, βοηθώντας τόσο ουσιαστικά, όσο και ψυχολογικά τους παίκτες των μπλαουγκράνα. Ο Αλέξης Καρατζάς έβαλε τη σφραγίδα του στο επίτευγμα των Πατησιωτών και όπως ήταν φυσικό παρέμεινε στην τεχνική τους ηγεσία.
Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ήταν σωστά μελετημένες και το αποτέλεσμα εξαιρετικό, καθώς προστέθηκαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και ικανότητα να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Η διοίκηση “μάτωσε”, καθώς δεν υπάρχουν ισχυρές… πλάτες, όμως το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό.
Η προετοιμασία ξεκίνησε και οι πρώτες μέρες είναι επίπονες και κουραστικές για τους παίκτες, όμως μόνο έτσι θα μπουν σωστά οι βάσεις για τη δημιουργία καλής και ανταγωνιστικής ομάδας.