ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: “Ηταν πρόωρος τελικός”

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 | 12:46 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Β’ΕΘΝΙΚΗ , ΠΙΕΡΙΚΟΣ / ΑΡΧΕΛΑΟΣ |Ο Πιερικός Αρχέλαος έκαμψε την αντίσταση του Πευκοχωρίου και ο Στέλιος Χατζηιωάννου τόνισε: 

“Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες το παιχνίδι με το Πευκοχώρι είχε χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Σίγουρα η νίκη μας δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα, αλλά είναι κυρίως η πολύ καλή απόδοση που μας ικανοποιεί και που δείχνει ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση στη γενικότερη καλή πορεία που κάνουμε φέτος. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουμε. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο και θέλει πνευματική δύναμη και αντοχή για να πετύχεις τους στόχους σου”, δήλωσε ο Στέλιος Χατζηιωνάννου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Ο Βασίλης Πλατής, προπονητής της Ευρώπης Πευκοχωρίου ανέφερε: “Απ’ ό,τι είδαν όλοι, οι μισοί τουλάχιστον παίκτες της ομάδας μας έχουν ήδη μπει στο τριήμερο. Παρόλα όσα είπαμε, είχαμε πέντε παίκτες, με αυτούς που αγωνιστήκαμε και στο τέλος. Οι υπόλοιποι έκαναν… ψιλοτουρισμό. Βέβαια είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν δικαιολογεί τίποτε ένας μικροτραυματισμός. Νομίζω πήραμε αυτό που αξίζαμε, ίσως και παραπάνω με το σκορ που βλέπω. Το παιχνίδι ήταν για διαφορά τριάντα πόντων, αλλά μειώθηκε με την υπερπροσπάθεια 4 – 5 παιδιών που είχαν φιλότιμο. Οι άλλοι θα υποστούν αυτά που πρέπει από την ομάδα και θα έχουμε την ανάλογη συνέχεια”.

Επίσης, ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαρίστησε το Magic Sport Club: “Στον ενδιαφέροντα αγώνα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου με το Πευκοχώρι συμμετείχε και το Magic Sport Club, με ένα απολαυστικό μπαλέτο που καταχειροκροτήθηκε από το φίλαθλο κοινό.

Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την παρουσία του”.