ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ: «Έχει δίκιο ο Ολυμπιακός»

Με το μέρος του Ολυμπιακού τάχθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, στη διαμάχη των «ερυθρολεύκων» με την ΕΟΚ για το ζήτημα της ασφάλισης των παικτών.

Ο σέντερ της Μακάμπι μίλησε στο περιοδικό «All star basket» και αρχικά ευχαρίστησε για ακόμα μία φόρα τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

«Όσο έπαιζα στον Ολυμπιακό η σχέση μου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους ήταν εξαιρετική. Με στήριξαν απίστευτα και όσες φορές κι αν τους πω ευχαριστώ, δεν φτάνει» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει:

«Αν έπαιζα στον Ολυμπιακό και υπήρχε αυτή η απόφαση, ναι, θα την σεβόμουν. Και γιατί θα ήταν απόφαση της ομάδας αλλά και γιατί πιστεύω ότι στο θέμα της ασφάλισης ο Ολυμπιακός έχει δίκιο. Άσχετα αν ο κόσμος πιστεύει ότι αξίζουμε ή δεν αξίζουμε τα χρήματα που παίρνουμε, επειδή… πηγαινοερχόμαστε με μία μπάλα στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας αθλητής να ρισκάρει το συμβόλαιό του, να διακινδυνεύει τα χρήματα ενός χρόνου και να μην διασφαλίζεται. Παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης και μαζί την παρακολουθεί και η ομάδα μου. Πριν φύγω από το Ισραήλ, μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Μακάμπι, με ρώτησαν για το θέμα και περιμένουν απαντήσεις».