ΣΩΤΗΡΙΟΥ: «Να κατακτήσω τίτλους με τον Πρωτέα»

Για ακόμα μια χρονιά η Κατερίνα Σωτηρίου θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας. Η διεθνής Ελληνίδα φόργουορντ συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα φόργουορντ Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα του συλλόγου μας και την σεζόν 2014-15.

Δηλώσεις πραγματοποίησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τόσο η αθλήτρια όσο και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Βασιλειάδης.

Κατερίνα Σωτηρίου: «Η περσινή μισή πορεία με τον Πρωτέα, ήταν η γνωριμία με το σύλλογο που εδώ και 2 χρόνια δείχνει εμπιστοσύνη και  επίμονη στο να με εντάξει στο δυναμικό του. Γι αυτό και θέλησα να ανανεώσω την συνεργασία μου μαζί του, με σκοπό να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία, βήματα προς τα πάνω και φυσικά κατάκτηση τίτλων.

Πιστεύω εν όψη του πανευρωπαϊκού του2015, μου δίνεται η δυνατότητα και οι  συνθήκες να δουλέψω σκληρά ατομικά και ομαδικά εντός  των συνόρων!

Γι αυτό, αρχικά ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Χρήστο Βασιλειάδη και  τον προπονητή μου κύριο Αλέκο Δάγλα και κατά δεύτερον όλους όσους “αφανείς” βοηθούν στην προσπάθεια αυτή που γίνεται στο σύλλογο.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Χρήστος Βασιλειάδης: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Κατερίνα θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν. Η ικανότητα της, ο επαγγελματισμός της και το ήθος της αποτελούν απαραίτητα συστατικά στον δρόμο του Πρωτέα προς την κορυφή».