Τελετή λήξης ακαδημιών Σύλλα-Αιδηψού (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 | 6:06 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : ΜΙΝΙ , ΤΟΠΙΚΑ |Μια επιτυχημένη χρονιά για τον Σύλλα-Αιδηψού έφτασε στο τέλος της και γιορτάσε την λήξη της με επιδείξεις των παιδιών από τις ακαδημίες του.

Πλήθος γονέων, θεατών και παιδιών ήταν στην γιορτή και τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν και δύο αστέρια του Παναθηναϊκού, η Χατζηδάκη Κατερίνα και η Μαγκλάρα Αριστέα, οι οποίες παρουσίασαν μαζί με τους μικρούς αθλητές ασκήσεις επιδεξιότητας.
Η Συμμετοχή τους έδωσε τεράστια χαρά στα παιδιά τα οποία τις αγκάλιασαν και τους έδειξαν τον αμέριστο θαυμασμό προς τα πρόσωπά τους.

Η παρουσία τους ήταν πράγματι, τιμή για τον επαρχιώτικο σύλλογο ο οποίος παλεύει ώστε να προσφέρει τα μέγιστα τόσο στα αγωνιστικά τμήματα, όσο κ στις υποδομές του. Σε ευχαριστήριο λόγο του ο πρόεδρος του Σύλλα, Μαυροζούμης Γιάννης δήλωσε….

“O Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού ευχαριστεί την Κατερίνα Χατζηδάκη και την Αριστέα Μαγκλάρα για την παρουσία τους στη Γιορτή Λήξης των Ακαδημιών μας. Να είστε σίγουρες ότι μικροί μας αθλητές “ρούφηξαν” όσα τους δείξατε και τους είπατε στην πραγματικά όμορφη χθεσινή βραδιά. Το ίδιο τυχεροί όμως είμαστε και εμείς, οι διοικούντες την ομάδα, που ακούσαμε τις σκέψεις σας πάνω στο μπάσκετ και στο γυναικείο ειδικότερα, όπου ο Σύλλας έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζουμε και σε μελλοντική μας συνεργασία.

Να είστε πάντα γερές και δυνατές … και κοντά στα παιδιά του μπάσκετ”.


Πατήστε πάνω στις φωτό για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος