ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Διαφεύγει τον κίνδυνο η νεαρή μπασκετμπολίστρια!!!

10:34 μ.μ. | = 0 | ΓΥΝΑΙΚΕΣ:A1 |Η περιπέτεια της υγείας της νεαρής μπασκετμπολίστριας έχει σοκάρει τους πάντες, σκορπώντας την ανησυχία στον μπασκετικό -και όχι μόνο- κόσμο. Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά λαμβάνουμε ευχάριστα νέα και υπάρχει ακτίδα φωτός όσον αφορά την κατάσταση της υγείας της.

Η νεαρή παίκτρια που βρίσκεται σε καταστολή ανταποκρίθηκε μετά από τρεις μέρες στα ερεθίσματα και κούνησε έστω και λίγο τόσο το κεφάλι της, όσο και το χέρι και το πόδι της της. Ο κίνδυνος έχει αρχίσει να διαφεύγει και με τη βοήθεια του Θεού θα βγει νικήτρια. Το αποψινό βράδυ είναι πολύ σημαντικό και θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.
*Επειδή μας ρωτάτε γιατί δεν αποκαλύπτουμε το όνομά της, η θέση μας είναι σαφής… Πρόκειται για πολύ λεπτο θέμα και επειδή κάποιοι “συνάδελφοι” καραδοκούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να πουλήσουν εις βάρος της, δεν θα την αφήσουμε εκτεθειμένη στα αδηφάγα Μέσα ούτε την ίδια ούτε την οικογένειά της. Της ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να βγει δυνατή από αυτή τη μεγάλη μάχη.